Geschiedenis

Geschiedenis

Aecetia is ontstaan uit een bundeling van krachten tussen de kantoren van gerechtsdeurwaarders Pierre De Mey en Bob Riské in het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen (Dendermonde) en van gerechtsdeurwaarders Peter Coene en Caroline De Mey in het gerechtelijk arrondissement Brussel.


DendermondeIn 1959 werd het kantoor te Dendermonde opgericht door gerechtsdeurwaarder Michel Van Liedekerke ().

In 1973  besloten Pierre De Mey en Michel Van Liedekerke samen te werken.  Het kantoor breidde later uit door de integratie van hat kantoor van Bob Riské, gerechtsdeurwaarder te Lokeren. Dankzij de jarenlange ervaring en een team van zeer gedreven en gekwalificeerde medewerkers heeft het kantoor een uitstekende reputatie opgebouwd.

Gerechtsdeurwaarder Peter Coene richtte in 2013 zijn eigen kantoor op te Brussel. Als gerechtsdeurwaarder in een klein kantoor slaagde hij erin snel en adequaat op te treden tot tevredenheid van de klanten. Het kantoor groeide gestaag en in 2018 breidde het kantoor uit door de toetreding van gerechtsdeurwaarder Caroline De Mey.

Gezien Peter Coene het enorme belang van de bemiddelende rol van de gerechtsdeurwaarder zag, volgde hij in 2017 de nodige opleidingen. In 2018 werd hij erkend als bemiddelaar.

Onder impuls van Caroline De Mey besloten de twee kantoren om vanaf 2019 de krachten te bundelen. Voor alle zaken in Oost-Vlaanderen en Brussel kan u voortaan rechtstreeks beroep doen op onze diensten onder één naam: Aecetia.


Voor wat betreft de rest van België en daarbuiten doet Aecetia beroep op haar uitgebreid netwerk van gerechtsdeurwaarders die dezelfde waarden delen en een zelfde werkwijze hanteren.